Hundrelation_Vit_Horizontal@2x

Kontakt & anmälan

Fyll i formuläret här nedan för att anmäla till kurs
 

Vaccination
Er hund måste vara vaccinerad mot HCC, Parvo, valpsjukan och kennelhostan samt vara fri från smittsamma sjukdomar. Bär hunden på smitta dvs. kennelhostan, löss och loppor etc. skall hunden stanna hemma, (vaccinationsintyg kan komma att krävas vid kursstart).
 
Försäkring
Er hund ska vara försäkrad då ni som hundägare alltid har strikt hundägaransvar över era hundar och de skador som ev. uppstår (gäller även under kurstid) enligt lagen om tillsyn över hund. Ägaren bör ha en person-/olycksfallsförsäkring ifall något händer under kurstiden, Hundrelation ansvarar inte för hund- eller personskador.
 
Löptik
Löptik är välkommen på kurs, men hon ska självklart bära tikskydd, som du som ägare införskaffar. Får annars inte vara med på kurs som hålls inomhus. Om tiken är påverkad av sitt löp rekommenderar vi att hon stannar hemma för hennes egen skull. Matte/husse är välkommen utan hund om tiken börjar löpa under kursensgång. Vi hoppas att hanhundsägarna ser det som bra träning att löptikar kan delta. Det kan göra vardagen lättare för hanhundar om den får utsättas för och träna ihop med löptik.
 
Bindande anmälan
Anmälan till kurser, träningstillfällen och föreläsningar etc. är bindande. När du skickat din anmälan får du en bekräftelse via din mail på att din anmälan tagits emot. En kallelse skickas senare ut med kurs-/ och betalningsinformation ca 1 vecka innan kursstarten.
Vid avanmälan 1 vecka innan kursstart tas 50% av kursavgiften ut. Vid senare avanmälan eller avhopp under pågående kurs tas hela avgiften ut.
 
Anmälan stryks och kursavgiften återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg resp. veterinärintyg eller om kursen blir inställd pga. för få anmälda. Att kunden ångrar sig alt. inte betalar in kursavgiften räknas inte som ett giltigt skäl/avbokning av plats. Avbokning måste ske skriftligt på mail eller muntligt till mig. Det räcker inte att lämna ett meddelande på svararen. Skulle avbokning inte ske alls debiteras hela kursavgiften.
 
Betalning
Kursavgiften faktureras och ska vara mig tillhanda innan kursstart. Betalas in till bankgiro: 320-9798 eller swish: 123 5024 336
Jag innehar F-skattsedel.
 
OBS!!
- För att en kurs skall starta krävs minst 4 st anmälda
- Datum på kurserna kan komma att ändras under kursernas gång
- Om hunden av någon anledning inte kan följa med vid något tillfälle, är det ändå bra om ni som hundägare kommer för att ta del av teori samt lära er övningarna, som ni sedan tränar på hemma
- Flexikoppel är inte lämpligt på kurs
- 80 % närvaro krävs för att få "godkänt" på kursen 

Förutom hundföretaget har jag även annat jobb, så under vissa perioder kan jag vara svår att nå via telefonen, så om du ringer och inte får något svar lämna gärna ett meddelande på mobilen så ringer jag upp så snart jag kan, givetvis går det lika bra att skicka sms eller maila. Om du inte lämnar ett meddelande får du ringa igen, jag ringer inte upp personer som inte lämnar någon information (pga. alla försäljare).
 
Mobil: 073-615 54 77
Epost: info@hundrelation.nu
 
Jag finns även på sociala medier:
FB-grupp Hundrelation,Västmanland
Instagram
Hundrelation