Hundrelation_Vit_Horizontal@2x

Anmälan

 
Fyll i formuläret här nedan för anmälan till kurs

Vaccination, försäkring & löptikar
Er hund måste vara vaccinerad samt fri från smittsamma sjukdomar, bär hunden på smitta dvs. kennelhostan, löss och loppor etc. skall hunden stanna hemma, (vaccinationsintyg kan komma att krävas vid kursstart).

Er hund ska vara försäkrad då ni som hundägare alltid har strikt hundägaransvar över era hundar och de skador som ev. uppstår (gäller även under kurstid) enligt lagen om tillsyn över hund. Ägaren bör ha en person-/olycksfallsförsäkring ifall något händer under kurstiden, Hundrelation ansvarar inte för hund- eller personskador.

Om din tik löper under kursen kan den tyvärr inte delta på inomhuskurs. Men på vissa utomhuskursen kan tiken delta under förutsättning att hon själv klarar av det och hänsyn tas till hanhundar. Vid höglöpet bör tiken vara hemma för både hennes och hanhundarnas skull.

Anmälan är bindande
Anmälan till kurser, träningstillfällen och föreläsningar är bindande. När du skickat din anmälan får du en bekräftelse via mail på din plats och en kallelse skickas senare ut med kurs-/ och betalningsinformation när kursstarten närmar sig.

Anmälan stryks och kursavgiften återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg resp. veterinärintyg eller om kursen blir inställd pga. för få anmälda. Att kunden ångrar sig alt. inte betalar in kursavgiften räknas inte som ett giltigt skäl/avbokning av plats. Avbokning måste ske skriftligt på mail eller muntligt till mig. Det räcker inte att lämna ett meddelande på svararen. Skulle avbokning inte ske alls debiteras hela kursavgiften.
 
Betalning
Kursavgiften faktureras och ska vara mig tillhanda innan kursstart. Betalas in till bankgiro: 320-9798 eller swish: 123 5024 336
Jag innehar F-skattsedel.

OBS!!

  • För att en kurs skall starta krävs minst 4 st anmälda.
  • Datum på kurserna kan komma att ändras under kursernas gång. 
  • Om du inte har möjlighet att komma vid något tillfälle, ring eller säg till innan kurstillfället så att värdefull kurstid inte går till spillo i väntan på någon.
  • Se till att din hund är väl rastad innan samt efter kursen och plocka upp efter din hund. Låt inte er hund utföra sina behov på husväggar, soptunnor/postlådor. 

Hundrelation värnar om din personliga integritet och det är viktigt att du känner dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter.

Vi samlar in ovannämnda uppgifter för att kunna skriva in dig på den kurs du valt att anmäla dig till, uppgifterna läggs in i vårt bokförings system för att kunna fakturera dig samt skrivs in på en deltagarlista som enbart tilldelas instruktören.

Om du väljer att tacka ja till utskick från oss, så läggs även din e-post adress till i vårt e-post register. Det är enbart vi som kommer använda din epost.

Kontakt

Då min verksamhet och mitt vanliga jobba är under både dag och kvällstid kan jag under vissa perioder ha svårt att vara anträffbar i telefon. Så om du ringer och inte får något svar lämna gärna ett meddelande på mobilen så ringer jag upp så snart jag kan, men det går även bra att skicka sms eller maila.

Om du inte lämnar ett meddelande får du ringa igen, jag ringer inte upp personer som inte lämnar någon information (pga. alla försäljare).

Mobil: 073-615 54 77
Epost: info@hundrelation.nu 

Jag finns även på sociala medier
FB-grupp: Hundrelation,Västmanland
Instagram: Hundrelation