Hundrelation_Vit_Horizontal@2x

hundrelation

Du ska alltid känna dig välkommen hos Hundrelation!
Här krävs inga medlemskort och alla är välkomna, vare sig ras/raser, ålder eller tidigare erfarenheter. Att gå kurs ska vara roligt och lärorikt för både hund och hundägare!
 
Kurserna är individanpassade så att du känner att du får den hjälp och tips på det ni behöver för fortsatt träning hemma. Vi tränar i mindre grupper på max 4-6 stycken deltagare (om inget annat anges) för att deltagarna ska få den hjälp dom behöver. Kurstillfällena varvas med praktiska övningarna och teori. De flesta kurserna hålls i Hundrelations träningshall som finns i Kolbäck. 
 
Hundrelation arbetar för att du och din hund ska få en bra relation och ett fint samspel. Vi får aldrig glömma att en hund är en hund, den är varken varg eller människa utan ska betraktas som en hund. Och med rätt sorts träning får man en glad och trygg hund som gärna lyder för att det är roligt. Naturligtvis sätter vi gränser och lär hunden vad som är rätt och fel, men det kan man göra utan bestraffning.
 
Stor vikt läggs vid att du ska förstå din hund och att ni ska kunna kommunicera och samarbeta med varandra. En bra relation mellan hund och ägare är en grundsten och har man det kan man sen klara det mesta tillsammans. Kommunikation är viktigt, såväl mellan ägare och hund, som mellan ägare och instruktör.